Een origineel tuinontwerp

Bent u benieuwd wat er mogelijk is met uw tuin? Le Jardin heeft veel ervaring met het ontwerpen van tuinen. Samen met u komt Le Jardin met een geschikt voorstel voor de tuin. Hieronder wordt kort toegelicht wat u kunt verwachten bij een tuinontwerp van Le Jardin.

DSC_0074.JPG

Informatief gesprek
Voor u met Le Jardin in zee gaat vinden wij het belangrijk om elkaar eerst te leren kennen. Zo kunnen we ook achter uw wensen komen en kijken hoe we dit gaan vertalen naar een tuinontwerp.

Schetsontwerp
Zodra Le Jardin een beeld heeft gekregen van de wensen van de klant, zal er een schetsontwerp worden gemaakt. Dit schetsontwerp zal samen met u besproken worden, zodat u ziet hoe de tuin er uit komt te zien en of u zich hierin kunt vinden.

Indien er aanpassingen nodig zijn, worden deze meegenomen en vertaald.

Definitief ontwerp
Wanneer u het eens bent met het schetsontwerp wordt het uitgewerkt tot een definitief ontwerp. 

Beplantingsplan
Een beplantingsplan volgt na het definitieve ontwerp, Le Jardin zoekt een passende beplanting voor uw tuin zodat de gewenste sfeer gecreëerd zal worden. Het beplantingsplan wordt met de klant besproken en in beeld gebracht.

Offerte
Als alle stappen met de klant doorgelopen zijn kan er een offerte worden opgesteld. Deze zal vervolgens met u besproken worden en  is geheel vrijblijvend.